Het was weer tijd voor een Lavazza-koffietraining bij Number 1!

Jaarlijks bieden we onze gewaardeerde medewerkers de kans om deel te nemen aan verschillende trainingen,
dit keer stond er een Lavazza-koffietraining op de planning. 

Tijdens deze training deelt een professionele barista-trainer alle geheimen met een selecte groep medewerkers van Number 1, waarbij ze diep ingaan op de verschillende soorten koffie en het ambacht van het bereiden van de perfecte cappuccino en/of late machiatto. Ook hebben zij de mogelijkheid om vragen te stellen en aan te geven waar zij tegen aanlopen, zodat er even goed wordt meegekeken naar de uitvoering. 

Dankzij deze training kunnen onze medewerkers hun koffievaardigheden naar een hoger niveau tillen, en deze vaardigheden toepassen op onze aankomende evenementen, voornamelijk op beurzen en congressen die voor de deur staan!

Lijkt het jou leuk om op bij de Jaarbeurs Utrecht of Rai Amsterdam te komen werken en een onderdeel te worden van de Number 1 Crew? Klik hier voor meer informatie!