We hebben al veel toffe events achter de rug zoals Kingsland, Loveland van Oranje, diverse Bevrijdingsfestivals, Emporium, Fresthival, Free Your Mind, Toffler en Summerpark. Het Festivalseizoen is volop aan de gang en er staan nog meer events op de planning!

De agenda van Juli lichten wij graag voor jullie uit, zo staan we de komende weken o.a. op Awakenings Summer, Dreamfields, Amsterdamse Zomer, Dominator, North Sea Jazz, Palmundo, REBL City Festival en nog veel meer. (zie de afbeelding voor de hele planning 😉)

Ga je naar één van deze toffe events? Kom dan vooral langs om o.a. een heerlijke Burger, Pizza, Grilled Sandwich, Verse Frites of Snacks te scoren. Naast de lekkere snacks kan het zijn dat je bij ons ook smoothies of ijsjes kan halen.

Onze medewerkers hebben er helemaal zin in! Ben je nou enthousiast geworden en op zoek naar een flexibele bijbaan? Lijkt het je leuk om op evenementen aan de slag te gaan? Dan is dat mogelijk!

Kijk voor meer informatie bij onze vacatures of mail naar [email protected]