Groot, groter, grootst!

Naast ons vaste team is onze pool voor flexibel inzetbare medewerkers nog nooit zo groot geweest. En… goed nieuws! Wij zijn nog steeds opzoek naar leuke, flexibele, enthousiaste medewerkers. In de afgelopen jaren is onze pool enorm gegroeid en staan er vacatures open door heel Nederland.

Woon jij in de regio Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Nijmegen of Enschede? Of kom je juist uit Regio Rotterdam of Den Bosch? Bij Number 1 kan het allemaal!

Het nieuwe jaar geeft je weer nieuwe kansen, nieuwe inzichten en wie weet wel een nieuwe werkplek. Denk je het roer om te gooien? Wil je naast je studie of in de vakantie lekker aan het werk en heb je zin om flexibel aan de slag te gaan, dan zoeken we jou!

Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Klik dan snel op de link https://number1.nl/vacatures/en reageer snel!