Tomorrowland is hét festival waar je een keer geweest moet zijn! Dat vonden we bij Number 1 ook, en 2019 was het eerste jaar dat we op Tomorrowland stonden.  En wat waren wij trots dat het eindelijk zo ver was! Op het festival verkochten we onze overheerlijke hotdogs. We stonden ook op Dreamville, de bezoekerscamping van Tomorrowland. Daar verkochten we verschillende items, zoals healthy breakfast met smoothies en açai bowls, pasta en burgers van de Burgerij.

Dit jaar vindt er op 25 & 26 juli 2020 een online editie plaats van Tomorrowland, The Digital Festival 2020: https://www.tomorrowland.com/en/around-the-world/welcome

Wij hopen natuurlijk dat we volgend jaar weer onderdeel mogen zijn van Tomorrowland 2021 en dat we weer twee fantastische weekenden op dit geweldige evenement mogen doorbrengen. We kijken in ieder geval met goede herinneringen terug naar Tomorrowland 2019, The Book of Wisdom – The Return. 

#tomorrowland #number1 #staystrong #staysafe #stayhealthy