In 1995 was de eerste editie van Dance Valley te Spaarnwoude. Een festival geïnspireerd door Glastonbury, maar dan met Dance muziek. Dance Valley dankt zijn naam aan de locatie van het hoofdpodium, deze bevindt zich in een grote kuil, oftewel de vallei! Het begon met 8.000 bezoekers en is uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend festival met tienduizenden bezoekers. Dance Valley profileert zich als een laagdrempelig festival, met een grote variatie in dancemuziek stijlen. In 2019 vond de 25de editie van Dance Valley plaats.

Number 1 heeft sinds het ontstaan van Dance Valley de catering mogen verzorgen op dit veelzijdige festival. Naast het verzorgen van de foodcatering op het festival terrein, verzorgden we ook een all-in arrangement op de verschillende VIP decks.

In al die jaren zijn er een hoop dingen veranderd. Niet alleen de stages zijn, maar ook de foodcourts hebben een andere look & feel gekregen! Vandaag blikken we terug op 25 jaar Dance Valley!