Het laatste weekend van juni is het weekend van Awakenings Festival, twee dagen vol techno in Spaarnwoude. We kijken altijd erg uit naar dit weekend, waar we al meer dan 10 jaar de foodcatering mogen verzorgen. Dit jaar ziet het er iets anders uit, maar dat houdt de organisatie van Awakenings niet tegen!

Al meer dan 10 jaar verzorgt Number 1 de volledige foodcatering tijdens het Awakenings Festival. Door een goede en hechte samenwerking heeft Awakenings zich ontwikkeld tot een festival waar vooral vegetarische en vegan producten worden verkocht. Van pizza tot snacks en van burgers tot hotdogs!

Onze samenwerking met Awakenings bevat naast het festival ook alle indoor evenementen van de organisatie, met natuurlijk de edities in de Amsterdamse Gashouder en ook de edities in het Klokgebouw in Eindhoven.

Deze zomer geen festivals en dus ook geen Awakenings. Maar dat houdt de organisatie niet tegen! Van vrijdag 26 juni tot en met zondag 28 juni vindt Awakenings Online Weekender plaats, met de hele dag livesets van de DJ’s die anders op het festival zouden draaien. Awakenings Festival vanuit je huiskamer, dit wil je niet missen! Join at https://live.awakenings.com/