Number 1 Catering is net als vele andere bedrijven in de evenementenwereld hard geraakt door de coronacrisis en het wegvallen van de vele evenementen.

De situatie waar Nederland en de hele wereld zich nu in verkeert is iets wat wij ons enkele weken geleden niet hadden kunnen voorstellen. We waren al druk bezig met de voorbereidingen voor een druk evenementenseizoen, echter mogen er geen evenementen plaatsvinden in Nederland, België en Duitsland tot en met 31 augustus 2020.

Wij begrijpen dat deze maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het virus maximaal te kunnen controleren, wel missen we alles enorm. Wij hopen dan ook dat de situatie zich snel verbetert en dat we dat na 1 september met elkaar kunnen vieren!

Number 1 wil al haar opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers, Number 1 Crew, medewerkers via uitzendbureaus en alle andere relaties heel veel sterkte en gezondheid wensen in deze onzekere tijden. We hopen jullie allemaal snel weer te kunnen zien!

#staystrong #staysafe #stayhealthy