De Huishoudbeurs is zaterdag 22 februari weer van start gegaan in RAI Amsterdam. De Huishoudbeurs is het grootste jaarlijkse damesevenement in Nederland.

De Huishoudbeurs is het grootste indoor lifestyle event van Nederland met maar liefst 330 exposanten. Je vindt er de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode, verzorging, wonen, vrije tijd, culinair, gezondheid, workshops en nog veel meer.

De afgelopen maand heeft Number 1 onder andere de Horecava, Jumping Amsterdam en ISE opgebouwd en afgebouwd. Nu is de Huishoudbeurs weer in volle gang en staan de hallen vol prachtige stands en eetgelegenheden.

Number 1 is op diverse locaties te vinden in RAI Amsterdam. Onze vaste locaties: Mr Sister, Mr Grilled en Time 2 Eat zijn geopend. Daarnaast zijn wij ook te vinden met Streetfood huisjes, onze foodtrucks en in het Elicium. Kom jij ook een heerlijk gebakje bij ons eten?

Er is voor iedereen iets te ontdekken! De beurs is geopend tot en met zondag 1 maart.