September 2019 heeft Number 1 een nieuwe vaste locatie geopend in RAI Amsterdam, Mr. Grilled. Naast het openen van een nieuwe locatie werd hier ook een nieuw foodconcept gelanceerd, namelijk de Dirty Fries.

Heb jij al eens gehoord van Dirty Fries? Dirty Fries, een fenomeen dat overgewaaid is vanuit het buitenland. Eenvoudig gezegd, zijn dit frites die verstopt zitten onder allerlei toppings. Verschillende smaaksensaties worden gecombineerd, waarbij het bourgondische van de frites worden behouden. Met de toppings geven wij een knipoog naar het land van herkomst.

De bezoekers kunnen kiezen uit de volgende Dirty Fries:

Dirty Fries Spain

Frites – Lente ui – Rode ui – Jalapeños – Gebakken uitjes – Kukkelekurrie saus (bekend van de kukkelekurrie burger van de Burgerij!)

Dirty Fries Mexico

Frites – Maïs – Zwarte olijven – Jalapeños – Koriander – Cheddar kaas – Zure room – Tomatenrelish

Dirty Fries Asia

Frites – Pulled chicken – Rode paprika – Wasabi sesam – Teriyaki saus