Wij beginnen het nieuwe jaar, 2020, in RAI Amsterdam. De komende vier dagen staat deze locatie bomvol met diverse foodservice partijen, interessante sprekers en innovatieve start-ups tijdens de Horecava. Number 1 is open met twee locaties tijdens deze beurs om de bezoekers te voorzien van een overheerlijk ontbijt, lunch en goede koffie.

Horecava is dé vakbeurs voor en door professionals in de foodservice branche. Tijdens deze beurs is Number 1 te vinden in Hal 1 met onder andere de Mr. Sister Foodbar. De bezoekers kunnen hier terecht voor een vers bereide salade, sandwich of een heerlijke hotdog.

Ook de nieuwste locatie van Number 1 is geopend, Mr. Grilled. Dit is de ideale plek om je dag te beginnen met pancakes of een breakfast burger. Naarmate de dag vordert zijn er ook genoeg andere mogelijkheden. Denk hierbij aan vers bereide salades en natuurlijk burgers van de Burgerij. Ben jij nog niet klaar met netwerken? Ook dan ben je bij ons op het juiste adres en kan je de dag afsluiten met een borrel en hapjes.

Wij hebben er zin in! Jullie ook?