Op 21 februari waren wij weer van de partij bij TIO Career Event. Tijdens dit evenement kunnen studenten van TIO College zich oriënteren op een stage. Via TIO hebben wij ieder jaar meerdere studenten van de opleiding Hotel- & Eventmanagement.

Naast studenten via TIO lopen er ook regelmatig studenten via andere scholen, zoals Hogeschool Inholland, Hogeschool van Amsterdam, ROC, MBO Utrecht, Event Academy, Nova College en Zadkine Rotterdam van diverse opleidingen bij ons stage. Number 1 streeft er naar om een uitdagende, leerzame en afwisselende stage te bieden.

Number 1 Catering is gespecialiseerd in foodcatering op in- en outdoorevenementen. Wij verzorgen de catering op verschillende festivals en evenementen door het hele land, maar ook tijdens beurzen in Rai Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht. Daarnaast verzorgen we de publiekscatering in de stadions van Feyenoord en FC Utrecht.

Veel van onze stagiaires blijven ook na de stageperiode bij Number 1 ‘hangen’ en gaan aan de slag binnen onze flexibele pool of zelfs binnen ons vaste team, bijvoorbeeld in de functie als Assistent Event Manager. Kortom, er is veel mogelijk, ook na je stage!

Ben jij op zoek naar een stage? Wij zijn op zoek naar stagiaires, zowel HBO als MBO. Check https://number1.nl/stage-eventcatering/ voor de stagevacature of mail naar [email protected]