Jaaaaa, het is zover!! Naast de voetbalwedstrijden, vult onze kalender zich komende tijd weer met beurzen, congressen, concerten, festivals en andere indoor- en outdoor evenementen.

Wij zijn zeer trots op ons Number 1 team. Naast ons vaste team en onze eigen pool flexibel inzetbare medewerkers werken wij ook op ieder evenement samen met medewerkers die worden ingezet via diverse uitzendpartners. Zowel ons vaste team als onze flexibele pool is flink uitgebreid. Voor onze flexibele pool zijn we nog op zoek naar leuke en enthousiaste medewerkers.

Number 1 Catering is gespecialiseerd in de totale foodcatering op in- en outdoorevenementen. Je kan bij ons aan de slag op festivals en evenementen door het hele land, maar ook tijdens beurzen in RAI Amsterdam en Jaarbeurs Utrecht of bij voetbalwedstrijden van Feyenoord, FC Utrecht en Jong Ajax.

Ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Werk je graag samen met je vrienden op de gaafste festivals en evenementen door heel Nederland? Dan is dit de ideale bijbaan! Join our Number 1 Crew!

Klik voor meer informatie op https://number1.nl/vacatures/  of mail naar [email protected]