Number 1 verzorgt sinds 1986 een deel van de mobiele en vaste catering in beursgebouwen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsfeesten, concerten, dance events, vakbeurzen en grote publieksbeurzen. We zijn al meer dan 30 jaar een vaste partner van RAI Amsterdam. Het huidige gebouw van RAI Amsterdam, het congres- en evenementencomplex aan het Europaplein in Amsterdam, opende in 1961 haar deuren. In de loop van de jaren is RAI Amsterdam uitgegroeid tot een evenementen locatie met veel nationale en internationale beurzen en evenementen.

Number 1 begon in de RAI Amsterdam met het verkopen van hotdogs vanuit door onszelf ontwikkelde mobiele units en een vaste shop. Een aantal jaren later werd het assortiment verder uitgebreid en vanaf 1999 werd dit officieel door de naamsverandering naar Number 1 Snacks. Onder de labels American Snacks, Dutch Snacks, Mexican Snacks en Oriental Snacks werd het assortiment uitgebreid en kwamen er nieuwe producten op de markt.

In 2005 opent Number 1 drie vaste locaties in de RAI Amsterdam; een Van Dobben shop, een Conimex shop en Time 2 Eat; een foodcourt bestaande uit 5 verschillende formules. Tot op de dag van vandaag worden deze locaties geëxploiteerd door Number 1, al hebben deze locaties wel een hele transformatie doorgemaakt in de loop van de tijd. Anno nu verzorgen we naast onze vaste locaties binnen Rai Amsterdam ook de catering vanuit mobiele restaurants en foodtrucks.

De aankomende weken zullen we deze vaste locaties in de RAI Amsterdam in the spotlight zetten. Houd onze social media kanalen in de gaten!