12 maart 2020: Het was voor ons de tweede dag van de HISWA in de RAI Amsterdam. Het aankomende weekend stond vol gepland met verschillende evenementen en voetbalwedstrijden. Maar toen was er de persconferentie over het nieuwe coronavirus: alle evenementen met meer dan 100 personen worden afgelast….

En daar zijn we dan, een jaar verder. Een jaar zonder festivals, concerten, voetbalwedstrijden en andere evenementen. Als het goed is gaat daar deze zomer verandering in komen, maar dit moeten we helaas nog even afwachten. Ondertussen worden er verschillende voorbereidingen getroffen voor een drukke festival- en evenementenzomer!

Een jaar geleden hadden we ons niet kunnen voorstellen dat deze crisis zo lang zou duren, maar we zijn nu op de weg terug naar normaal. Nog even doorbijten en hopelijk staan we vanaf juli weer te dansen op een van de vele festivals! Wij verheugen ons er op!