Masters of LXRY is dé luxebeurs van Nederland en mag zich dit jaar de grootste luxebeurs ter wereld noemen. Dit jaar staat liefde voor vakmanschap en perfectie centraal. Het thema van dit jaar is dan ook: The LOVE Edition. 

Van 12 tot en met 16 december is RAI Amsterdam dé plek als je op zoek bent naar kunst, fashion en lifestyle, maar ook verschillende premium automerken zijn aanwezig. Masters of LXRY heeft dit jaar een recordoppervlakte van 50.000 vierkante meter. Het beste uit de wereld van kunst, interieur, fotografie, fashion, gadgets, juwelen, horloges, boten, auto’s en travel zijn deze dagen te zien in RAI Amsterdam.

Dit jaar is Number 1 voor de 10e keer aanwezig op de Masters of LXRY met de Burgerij, een a-la-carte restaurant met overheerlijke burgers, verse salades en fingerfood. Al onze burgers worden vers bereid en à la minute gebakken. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt, zonder toevoeging van versterkende extracten. Zo staan we garant voor een sappig stuk vlees, rechtstreeks van de grill. Voor deze editie van de Masters of LXRY hebben we een special edition, de Scampi d’amore; een crispy scampi burger met limoen paprika chutney.

Masters of LXRY is geopend tot en met 16 december. Zien we jou daar?