Het grootste winterfeest van België is van start gegaan. Dit jaar is een speciaal jaar, aangezien het alweer de 10e editie is. De Nekkerhal in Mechelen is opnieuw omgetoverd tot een sfeervol winterwonderland vol kerstmagie.

Beleef het feestdagengevoel alvast bij Libelle Winterfair. Op het evenement zullen meer dan 200 exposanten aanwezig zijn op het gebied van kerst, mode, home en decoratie. Daarnaast kan je deelnemen aan gratis creatieve workshops, inspiratie opdoen in het kooktheater en genieten van tal van optredens in het animatietheater. Het perfecte dagje uit voor elke Libelle-lezeres!

Number 1 is voor de tweede keer aanwezig om een deel van de catering te verzorgen.

Libelle Winterfair is geopend tot zondag 24 november. Dus kom gezellig bij ons langs voor een kop koffie, een overheerlijke lunch of een huisgemaakt gebakje.