Na 2 jaar afwezigheid openen vandaag de deuren van Het Amsterdamse Winterparadijs!  Van 15 december 2022 t/m 1 januari 2023 wordt de RAI Amsterdam omgetoverd tot dé plek voor de Ultieme Winterbeleving. Zowel overdag als ’s avonds is er genoeg te beleven. Schaats onder een deken van lichtjes, ontdek het ultieme uitzicht over Amsterdam vanuit het reuzenrad of de hoge zweefmolen en glij van de tube slide op échte sneeuw! Vier de avond in het Après-Ski Dorp of op het winterfeest met vele artiesten.

Op Het Amsterdamse Winterparadijs kan je ook genieten van heerlijke hapjes & drinkjes! Naast de vele pop-up restaurants mogen de Foodtrucks natuurlijk niet ontbreken bij Het Amsterdamse Winterparadijs. De komende dagen is Number 1 aanwezig bij dit gezellige Winterevenement. Kom gezellig langs en haal bij ons de lekkerste hotdogs, burgers, verse pizza’s of een warme chocomel met slagroom!


Bezoek de website van Het Amsterdamse Winterparadijs voor meer informatie ➡️ www.hetamsterdamsewinterparadijs.nl