De foodtrucks zijn niet meer weg te denken binnen de evenementenbranche. Op elk evenement, van groot tot klein, zijn er vaak meerdere foodtrucks aanwezig. De fotogenieke uitstraling van foodtrucks zorgt direct voor sfeer en dan hebben we het nog niet eens over het heerlijke eten. Het assortiment is zo breed dat er voor ieder wat wils is.

Het concept “Foodtruck” komt oorspronkelijk uit Amerika. In de 19de eeuw ontstond daar de eerste foodtruck, de Chuck Wagon, om cowboys van eten te voorzien. Dit idee heeft zich ontwikkeld tot de moderne foodtrucks zoals we ze vandaag de dag kennen. In 2008 werd in Amerika voor het eerst de moderne foodtruck ingezet in Los Angeles. Vanaf daar is het concept de hele wereld over gegaan.  

De afgelopen jaren heeft Number 1 diverse foodtrucks ontwikkeld. Deze foodtrucks hebben wij zelf ontworpen, ontwikkeld en in eigen beheer. Onze foodtrucks worden ingezet tijdens diverse festivals, concerten, sport evenementen, beurzen, congressen en voetbalwedstrijden.

Houd onze social media kanalen goed in de gaten, hier zullen wij de komende tijd onze foodtrucks in the spotlight zetten.

Facebook: https://www.facebook.com/number1catering

Instagram: https://www.instagram.com/number1eventcatering/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/10975574

Heeft u interesse of een vraag? Mail naar [email protected]