Met trots presenteren wij onze nieuwe locatie in Rai Amsterdam. Op vrijdag 13 september 2019 was het zover. Naast de vaste locaties: Mr. Sister en Time2Eat, bestaande uit vijf verschillende concepten, opent Number 1 nu ook haar deuren voor Mr. Grilled. Dit is onze tweede locatie in Hal 1 (Europa Complex).

Het assortiment is afgestemd op de internationale doelgroepen  van de verschillende evenementen in de RAI. Wanneer de beurs van start gaat, kunnen de gasten bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt met breakfast burgers en pancakes. Naarmate de dag vordert, zijn er ook overheerlijke burgers en salades verkrijgbaar.

Heb je zin om te borrelen? Dat is mogelijk! Neem plaats bij ons aan de bar of in het restaurant en geniet van de borrelhapjes, een biertje van de tap of een lekker glas wijn.

De aftermovie van ons nieuwe concept verschijnt binnenkort op Social Media Wij zijn dol enthousiast! Jullie ook?