Volg en Vind ons leuk op

Volg en Vind ons leuk op

© Copyright Number 1 2018

Eventcatering

Sinds 1999 is Number 1 gespecialiseerd in de totale Foodcatering op indoor en outdoor evenementen. Naast veel muziek-
festivals doen wij ook concerten, sportevenementen en foodfestivals. De dynamiek van de Evenementencatering vinden wij

zeer uitdagend en uniek. Ieder jaar moeten wij als cateraar namelijk per evenement weer scherp kijken naar de ontwikkelingen

en behoeften, om daar vervolgens het cateringplan op af te stemmen. Wat een geweldige uitdaging, iedere keer weer!

 

Nieuwsgierig? Bekijk hier de impressie!

Variatie

Number 1 biedt de bezoekers van elk uniek evenement een breed assortiment. Uiteraard kijken wij goed naar de doelgroep en verloopt dat proces altijd in zeer nauw overleg met de organisatie.

 

Smaak, herkomst, duurzaamheid, authenticiteit en beleving zijn factoren die zwaar wegen bij het grote publiek. Number 1 speelt daar goed op in door steeds meer ruimte in te bouwen voor creativiteit, Life Cooking, biologische en/of fairtrade ingrediënten en regionale leveranciers.

Look & Feel

De inrichting en aankleding van de foodstands vinden wij zeer belangrijk. Een frisse en goed bij het evenement passende look&feel zorgt ervoor dat wij als cateraar echt een integraal onderdeel kunnen zijn van ieder evenement. Wij hebben veel verschillende mogelijkheden op dit gebied en verzorgen de gehele bouw en inrichting in eigen beheer.

 

Onze creatieve concepten zetten wij veelvuldig in om aan de gewenste look&feel te voldoen. Foodtrucks, trailers, streetfood huisjes en een container met dakterras.

 

Kijk voor een impressie op creatieve concepten

Representatieve medewerkers

Ondanks dat het cateren van een evenement veel meer inhoudt dan alleen het op de dag zelf bereiden en verkopen van Food is deze laatste fase wel de enige die de bezoekers daadwerkelijk zien. Als direct uithangbord vormen onze medewerkers dan ook een zeer belangrijke basis voor ons succes!

 

Wij zijn trots op de invulling die wij hieraan geven. Ieder event een grote groep medewerkers vanuit onze eigen medewerkerspool, aangevuld door Horeca Uitzendbureau T&E, onze partner als het gaat om flexwerk. Sommige weekenden hebben we wel 1000 medewerkers aan het werk.

 

Het is van groot belang dat al onze medewerkers enthousiast en professioneel bezig zijn met de catering. Ze bereiden het eten volgens de geldende HACCP normen en verkopen het zoveel mogelijk met een glimlach.

Gezamenlijk met T&E trainen we alle medewerkers en creëren we een serieuze, maar toch ook een hele leuke, werksfeer. Het feit dat de meeste mede- werkers hun gehele studententijd met veel plezier blijven werken voor Number 1 zegt wat ons betreft genoeg!

THE NUMBER 1

MOBILE CATERING

COMPANY

BEURSCATERING