Volg en Vind ons leuk op

Volg en Vind ons leuk op

© Copyright Number 1 2018

Concepten van Number 1

Of Number 1 nu verantwoordelijk is voor de totale foodcatering of voor een gedeelte ervan, de inzet van creatieve en karakteristieke concepten hoort er helemaal bij. Onderstaande concepten hebben wij volledig in eigen beheer en daar

zijn wij erg trots op. Houd u deze pagina in de gaten als u benieuwd bent wat de volgende aanvulling zal worden!

"Opzouten!" - Foodtruck

 

De opperbeste patatten van OPZOUTEN! worden vers gesneden uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsaardappelen en voorgebakken in zuiver vloeibare plantaardige olie. Proef de authentieke ambachtelijke smaak! De patatten worden opgezout met zout, rechtstreeks uit het Himalayagebergte. Puur, natuurzuiver en ramvol mineralen. Van zichzelf mild en bijzonder smaakvol!

 

Wij sauzen het op met de volle smaak van de meest gegeten mayonaise in ons land: Echte Zaanse Mayonaise! Genieten!

 

Wilt u ook “Opzouten!” op uw eigen evenement, neem contact met ons op via info@number1.nl

Burgerij - Container met dakterras

 

Ook vanuit deze hypermoderne container verkopen wij de Burgerij burgers op events. Met een dakterras waar rond de 60 feestgangers tegelijk op kunnen dansen en eten beschikt ieder event meteen over een extra vipdeck.

 

Als u interesse heeft in Burgerij op uw evenement,

mail dan naar info@burgerij.nl

Burgerij - Airstreamer

 

Een zwart gespoten “all you need is love” trailer van waaruit wij de heerlijke burgers van Burgerij verkopen op evenementen. Burgerij heeft restaurants in o.a. Amsterdam, Antwerpen en Rotterdam.

 

Voor meer informatie over de restaurants kunt een kijkje nemen op www.burgerij.nl

 

Lavazza - Mobiel

 

Number 1 beschikt over een zeer geavanceerde Lavazza evenementenwagen. Deze moderne eyecatcher heeft een hoge productiecpaciteit en is daarmee geschikt voor elk soort evenement.

Hotdog King - Unit

 

Number 1 is in 1986 onder de naam Hot Dog King begonnen. De afgelopen 30 jaar zijn wij uitgegroeid tot een zeer veelzijdige en vooruitstrevende partner voor mobiele en vaste catering op evenementen, beurzen en in stadions. In die 30 jaar is de Hot Dog zelf nooit verdwenen uit het straatbeeld. En terecht, want wie zegt er nou nee tegen een echt lekkere Hot Dog!? Met een respectvol knipoog naar de mensen die drie decennia geleden de basis hebben gelegd voor wie we vandaag de dag zijn, introduceert Number 1 'De Hot Dog King', een moderne Hot Dog unit in een retro jasje. De dogs zijn ontwikkeld in samenwerking met de Chef Kok van onze horecapartner VHC Jongens en zijn werkelijk finger licking delicious. We are... HOT DOG KING!

 

 

 

 

Van Dobben "Hollandse muur"

 

Speciaal ontwikkeld in samenwerking met van Dobben, en geschikt om grote hoeveelheden snacks te verkopen op beurzen en evenementen. Met haar typische Amsterdamse uitstraling een geweldige toevoeging voor bepaalde evenementen. Mocht u dat ook vinden, mail ons gerust via info@number1.nl zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken.

Streetfood - Asian

 

Houd je ook zo van curry’s? Tijdens een evenement kan je

voor diverse kruidige curry’s terecht bij dit streetfood concept.

Je hebt de keuze uit Curry Chicken, Curry Beef of een vegetarische variant. En als tussendoortje kan je hier overheerlijke vegetarische loempia’s “scoren”

Streetfood - Italian

 

De pizzabodems zijn op authentieke Italiaanse wijze voorgebakken in een houtoven. Vervolgens worden de pizza’s op locatie belegd met verse ingrediënten en afgebakken. Zo krijgen ze de karakteristieke smaak van de echte Italiaanse pizza, buon appetito!

Streetfood - Mediterraans

 

De mediterrane keuken is de keuken van het Middellandse Zeegebied, waaronder dus ook de Turkse keuken. Döner kebab (döner betekent 'draait' in het Turks) is een van oorsprong Turks vleesgerecht en serveren wij voor jullie in een lekker broodje. Liever een vegetarisch gerecht, neem dan een broodje Falafel! Uiteraard zijn de sauzen inclusief!

Streetfood - Mexican

 

Mexican it is! Deze zomerse en smaakvolle gerechten mogen natuurlijk niet ontbreken op de evenementen. Nacho’s, Taco’s, Tortilla’s, het is er allemaal. Viva la Mexico!

Streetfood Sandwiches & More

 

Verse Bakkerij producten, fairtrade koffiespecialiteiten,

saladshakers en heerlijk vers verfrissend fruit. Echt een concept waar men lekker wat energie kan scoren en het lichaam een

flinke vitamineboost kan geven.

 

Per evenement maken wij in goed overleg een bijpassend assortiment sandwiches, variërend van bijvoorbeeld lauw

warme geitenkaas tot Pulled Pork. Graag helemaal Vega?

Daar leent dit concept zich ook zeer goed voor!

Sushi Restaurant

 

Sushi eten aan een lopende band of op een terras, ook dat is mogelijk op sommige evenementen Genieten van verse handmade sushi rolls, nigiri’s en sashimi met fijne muziek op de achtergrond, wat wil je nog meer?

THE NUMBER 1

MOBILE CATERING

COMPANY

BEURSCATERING