Vaste winkels

Wanneer u vaste cateringlocaties wenst, dan is het mogelijk

dat Number 1 vaste winkels met een bijpassend concept voor u inricht. Zo hebben wij zeven vaste winkels in RAI Amsterdam.

Het brede en gevarieerde assortiment loopt uiteen van een lekkere verse pizza tot een heerlijke Curry maaltijd en van een cappuccino tot een smaakvolle Italiaanse wijn.

 

Mamasia

Ook ons Mamasia concept is te vinden in de RAI.

Gelegen in hal 1 en geopend op bijna elke nationale- en internationale beurs. Onze dikke Noodles met vlees, vis of asperges vinden gretig aftrek bij menig zakenman of –vrouw.

Beurscatering

Sinds 1986 verzorgt Number 1 de catering in beursgebouwen. Hierbij kunt u denken aan bedrijfsfeesten, concerten, shows, vakbeurzen en grote publieksbeurzen. RAI Amsterdam is een beursgebouw waar we zeer veel aan het werk zijn, maar we verzorgen ook regelmatig de catering in de Brabanthallen en AHOY. Ook verzorgen we de catering op de Noord Hollandse Horecabeurs. Deze beurs wordt georganiseerd door ons zusterbedrijf Horecagroothandel VHC Jongens BV.

 

 

 

 

Mobiele concepten

Number 1 heeft veel concepten die geheel mobiel ingezet kunnen worden. Door middel van multifunctioneel materiaal, indien nodig voorzien van afzuiging, kunnen we in elke hal en op elke beursvloer goed en professioneel cateren. Samen met de organisatie en/of locatie bepalen we elke keer weer de inzet, het assortiment en de look & feel.

 

Op bijvoorbeeld de jaarlijkse huishoudbeurs cateren we naast de 7 vaste winkels nog ongeveer 15 mobiele catering locaties, waaronder ook een groot mobiel “freeflow” restaurant met ruim 500 zitplaatsen.

Streetfood

Ook onze streetfood huisjes zetten wij vaak in binnen de beursgebouwen. Door middel van creatieve decoratie kunnen we met de basisuitstraling verschillende kanten op, waardoor deze huisjes in te zetten zijn op bijna iedere beurs. Vanuit de streetfood huisjes kunnen wij tevens een zeer divers assortiment aanbieden!

HOME

EVENTCATERING

BEURSCATERING

STADIONCATERING

PARTYCATERING

CONCEPTEN

REFERENTIES

WERKEN BIJ NR. 1

THE NUMBER 1

MOBILE CATERING

COMPANY

Volg en Vind ons leuk op

Volg en Vind ons leuk op

© Copyright Number 1 2018

BERTA: Organic Food

Authentiek desembrood is de basis, de smaken zijn puur en de keuze is simpel. Bij Berta 22 wordt alleen gewerkt met biologische streekproducten. De lekkerste koude en warme combinaties worden gemaakt, welke naast eerlijk vooral ook heerlijk zijn!

 

Een compleet cateringconcept dus met verse biologische, maatschappelijk verantwoorde en fairtrade producten die stuk voor stuk een ware smaakbeleving bij uw gasten veroorzaken!